Qytetari ble patatina per femijet por eshte habitur nga era qe vjen/video

0
112
42-22716641

Qytetari ble patatina per femijet por eshte habitur nga eksperimeti qe ka bere me ato.

Pasi i ka blere ai i ka ndezur me cakmak dhe ato pasi marrin flake vijne era llastik.

Eshte e habitshme era e keqe qe vjen nga kjo ndezje.

Ndaj ai e ka bere kete video qe prinderit te bejn kujdes se cfare i blejne femijeve te tyre.