Qytetarët hapin peticionin diten e sotme per Jonaden

0
401

Të prekur nga ngjarja e rëndë që ndodhi në Himarë, qytetarët kanë marrë iniciativë që plazhi i Potamit të quhet ‘Sirena Jonada’

Kjo nismë simbolike ka për qëllim kujtimin e përjetshëm të vogëlushes që iu mor jeta në plazhin e bukut të Jugut.

Peticioni ka nisur të marrë formë dhe të firmoset nga qytetarë të ndryshëm.

Në mënyrë që të ndodhë ndryshimi i emrit duhet që të jepet leja nga Bashkia e Himarës.

https://chng.it/ZVMzrFwQMK