Pushuesit shkojne ne plazh per tu lare. Nuk i besojn syse se si ishte deti. video

0
9113

Pushuesit shkojne sot ne nje nga plazhet e bukura te Vlores dhe shikojne qe deti ishte i piset dhe i ndotur dhe shteti duhet te nderhyjë patjeter.

Te vish nga larg per te ber pushime dhe te gjesh detin ne ate gjendje.

Higjena eshte nje nga kushtet kryesore kur lahesh ne det jo te besh gjith ato shpenzime dhe ne fund te marresh dhe ndonje infeksion.

Kjo eshte dicka e bere me dashje nga njerezit a jane anijet qe hedhin mbetjet a eshte dicka tjeter shteti duhet te nderhyj dhe te ruaj shendetin e pushuesve.