Priten ne Rinas gjashte ore per te udhetuar kompania i le ne mes te rruges qytetaret

0
285

Wizair eshte nje linje me cmime shume te lira por jap probleme me oraret dhe nuk eshte shume e sakt. Sa shpesh here njerezit ankohen per vonesa apo kancelime udhetimesh si ne kete rast.

Qytetarja denoncon:

“Na sollen verdalle deri ne 1 e pastaj na perzune duke na dhene bagazhet te rrinim jashte ndryshe do merrnin masa. Femijet fjeten ne toke gjithe naten. Tani kemi qe ne 6 pa ca qe presim per te ribere check in”

Edhe komentet jane shume negative per kete kompani.