Porosit nje shishe ujë 0.5 litra ne jug te vendit shikoni sa i vjen fatura.

0
543

Çdo ditë përballemi me një fluks të vërtetë ankesash nga qytetarët në lidhje me çmimet e larta e shpesh jo normale në plazhet tona. Përgjithësisht abuzimet vihen re tëk çmimi i peshkut apo drekave në tërësi por në rastin konkret rezulton se “ta fusin” edhe tek çmimi i një shisheje ujë prej 0.5 litrash.

Kështu një qytetar është ulur në një lokal në Livadh për të pirë një kafe dhe një shishe ujë dhe ka lënë mend kur i ka ardhur fatura. Ai ka parë me habi se çmimi i një shisheje prej 0.5 litrash kushtonte 2 mijë lekë të vjetra.

Në vijim mesazhi i qytetarit:

Pershendetje Joq, nje pagurë uje ne Livadh… Flm.