Pasi piu këtë ilac. 19 vjecares i ranë të gjitha dhëmbët

0
538

Një 19 vjecare ka pirë ilace të forta dhe më pas asaj i kanë rënë dhembet.

Ajo ka bërë një aksident të rëndeë dhe pas shumë demtimeve në trup kishte dhimbje të forta.

Ajo përdori një ilac naproksen per ti qetësuar dhimbjet.

Megjithatë, mjekimi i dha asaj ulçera në stomak që i shkaktuan të vjella shpeshta për pesë muaj.

Ajo gjithashtu vuajti nga një tjetër efekt anësor i cili kishte probleme me dhëmbët. Pas disa muajsh dhëmbët e saj u prishën dhe problemet për të nuk kishin fund.

Pas një viti ajom blodhi 4000 paund dhe vuri proteza. Edhe pse ka kaluar një vit trauma e aksidentit ende vazhdon tek ajo.

Ajo jep një këshillë për të gjithë që të ulin shpejtësin dhe të jenë te kujdesshëm kur udhetojnë me makinë.