Pas luftes me kancerin e gjirit aktorja e njohur turke peson ndryshumin drastik. Foto

0
1063

Canan Ergüder eshte nje nga aktoret e njohura turke qe po lufton me semundjen e rende qe po kalon. Ajo eshte diagnostikuar ne kancerin e gjirin dhe pasi e kaloj kete sprove te veshtire dhe me te madhen ne jeten e saj ajo tashme i eshte rikthyer punes.

Lufta qe la pas ka bere qe dhe luku i saj te ndryshoj pasi kimioterapia ben qe te bien floket por e rendesishme dhe pozitive eshte se ajo eshte mire dhe e ka mposhtur semundjen.

Ajo eshte ne moshen 41 vjecare dhe me e forte se kurre. Aktorja ka thene qe nuk duhet te dorezohemi dhe se pas veshtiresive do te vije lehtesimi.

Ndersa sa i perket flokeve te shkurter tani po i pershtas dhe me rolet e reja qe kam ne filmat e rinj u shpreh aktorja.