Nje nga hotelet me te bukur ne Durres konfiskohet diten e sotme. ja kush eshte pronari

0
58

Prokuroria e Durrësit ka konfiskuar pasurinë me vlerë 1 milionë euro në Durrës, të një ta akuzuari pë disa vepra.

Bëhet me dije se pasuria i është sekuestruar Pëllumb Tudës, i cili ka qenë i përfshirë në veprimtari te paligjshme.

Njoftimi i plotë

Prokuroria Durrës konfiskon pasurinë me vlerë 1 mln euro të të dyshuarit për kryerjen e veprave penale

Me kërkesë të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Durrës, Gjykata e Shkallës së Parë Durrës vendosi konfiskimin e pasurisë në emër të shtetasit P.T., pallat, objekt hotel dhe bar në Plazh Durrës, me vlerë 1,000,000 Euro.

Konfiskimin e pasurisë së mëposhtme në emër të shtetasit P.T., pasurinë pallat, objekt Hotel + Bar në Plazh Durrës me vlerë 1,000,000 Euro.