Nena nuk e besonte se do te ngelte shtatzen por ndodh mrekullia. 4 femije per 13 muaj

0
175

Nje nene nga Nju Jorku kaloi shume tentativapor nuk mund te lindte dot femije.Me bashkeshortin e pare ajo kishte nje femije por pas ndarjes me bashkeshortin e dyte ajo nuk po bente dot femije.

Trejsi dhe Pete donin të shtonin familjen e tyre me një fëmijë të tyre. Por ata kaluan vite të tëra duke luftuar infertilitetin, duke përfshirë një abort spontan dhe katër tentativa të dështuara IVF.

Edhe pse kishte bere shume tentativa Tresi nuk u dorezua po i lindi ato me nje nene surrogate.

Zëvendësuesja e saj(nena surrogate) solli në jetë binjakë dy here radhazi.

Ata tani janë një familje me 6 anëtarë. Ajo ka nje keshille për femrat që po luftojnë për të mbetur shtatzënë: “Kini besim dhe kurre mos u dorezoni , ja me shihni mua! … Jeta është e mbushur me surpriza të bukura!” tha ajo.