Nena me tetenjak tregon se sa jane rritur femijet e saj. Cfare ndryshimi kane pesuar.Foto

0
150

Nadya Suleman, e njohur gjithashtu si “Octomom”, është zyrtarisht nëna krenare e tetë nxënësve të klasës së 8-të, duke na kujtuar të gjithëve se koha me të vërtetë fluturon.

Suleman tregoi sot ditën e parë të klasës së 8-të për tetënjakët e saj me një foto të të tetë fëmijëve duke buzëqeshur në ditën e tyre të parë të shkollës , postuar në Instagram.

“Dita e parë e klasës së 8-të”, ka qenë mbishkrimi në fotografinë e Suleman, e cila ka gjithsej 14 fëmijë.

Natalie Suleman shkruan në instagram: “Qëndroni krenarë për veten tuaj fëmijë, jini të sjellshëm, të respektueshëm dhe të dobishëm për të gjithë bashkëmoshatarët, mësuesit dhe shkollën tuaj. Ju jeni modelë të jashtëzakonshme për nxënësit e klasës së 6-të dhe të 7-të. Ju dua shumë.”

“Ju të gjithë po rriteni në disa nga qeniet njerëzore më të sjellshme, më të përulura, mirënjohëse dhe të dashura që kam njohur ndonjëherë”, shkroi mamaja, duke ndarë një foto të re të tetënjakëve dhe tre vëllezërve e motrave të tyre.
“Secili prej jush zotëron karakteristika të rralla dhe unike dhe nuk ngjan me çdo fëmijë tjetër të moshës suaj, veçanërisht në shoqërinë tonë sot.”

Unë kurrë nuk kam parë fëmijë të dashur dhe që kanë qejf t`u shërbejnë të tjerëve, (veçanërisht atyre me më pak fat), me kaq guxim dhe besim tek secili prej jush,” shtoi ajo.