Nëna me 12 femijë nuk poja del dot. Shikoni se sa litra qumësht harxhon në javë

0
1628

Një nënë e 12 fëmijëve është detyruar të filloj kursimet pasi nuk po ja del me pasi familja ka shume shpenzime.

Nëna, nga Nju Meksiko, Amerikë, lejohet të blejë vetëm sende ushqimore minimale dhe ka ndaluar çdo luks. Ajo eshte nene e 12 femijeve dhe jeta eshte shume e veshtir tashme. Duhet te punojme shume qe te mbajme familjen.


Familja gjigante gjithashtu ndajnë shtëpinë e tyre me mbi 200 kafshë ferme, duke përfshirë derrat, delet dhe pulat.

Megjithatë, nëna e 12 fëmijëve pranon se familja e saj konsumon shume bukë në javë dhe 80 litra qumësht.

Që kur u bë nënë, Courtney ka kaluar vetëm shtatë muaj të jetës së saj pa mbetur shtatzënë.

Perktheu M. C.
shijejete.com