Nëna lidh fëmijën pas makinës dhe e tërheq zvarrë në rrugë

0
162

Një nënë 61-vjeçare në Teksas u arrestua pasi kishte lidhur djalin e saj të mitur në rripin e sigurimit të makinës së saj dhe e tërhoqi zvarrë në autostradë.

Gruaja eshte ndaluar nga policia por ajo e mohoi ngjarjen dhe u la e lire por pasi nje video u publikua ne rrjetet sociale ajo eshte arrestuar.

Ajo u lirua pasi pagoi 100.000 mije dollar si garanci por ajo do te paraqitet serishte ne polici per te dhene shpjegime.