Ndahet nga jeta ne moshe te re aktorja e njohur

0
260

Ka ndërruar jetë aktorja amerikane Anne Heche , një javë pasi u plagos në një aksident automobilistik.

Lajmi u konfirmua nga një përfaqësues i familjes së saj për median online amerikane TMZ, e cila tha në një deklaratë: “Kemi humbur një dritë të ndritshme, një shpirt të sjellshëm dhe shumë të gëzuar, një nënë të dashur dhe një mike besnike. Anne do t’i mungojë thellësisht, por ajo jeton me djemtë e saj të bukur, punën e saj ikonë dhe mbrojtjen e saj të pasionuar. Trimëria e saj për të qëndruar gjithmonë në të vërtetën e saj, duke përhapur mesazhin e saj të dashurisë dhe pranimit, do të vazhdojë të ketë një ndikim të qëndrueshëm.”

“Anne ishte gjithmonë personi më i sjellshëm, më i zhytur në mendime që nxirrte gjithmonë më të mirën tek unë… Zemra ime është e thyer.”

Heche ishte 53 vjeç dhe kishte dy djem.

Anne Heche ishte shumë elegante dhe e zgjuar për Hollywood-in