Mos i blini përsëri me këto pastrues .Ja si ti beni vete dhe të kurseni para

0
97

Mos i blini përsëri këto pastrues shtëpiake. Ju do të kurseni para

Ja produktet e pastrimit që duhet të hiqni nga dollapet tuaja

Nëse nuk keni dysheme të vërteta prej druri dhe sipërfaqe të tjera prej guri natyror, nuk keni nevojë për shumicën e produkteve të specializuara.

#1 Produkte për pastrimin e xhamit. Nuk ka kuptim të blini produkte speciale për pastrimin e pasqyrave, xhamit dhe qelqit. Për këtë qëllim, uthulla e holluar me ujë është më e përshtatshme. Nuk ka asgjë më të mirë dhe më miqësore me mjedisin.

#2 Pastrues shtëpiak për gjëra specifike
Gjithçka që ju nevojitet për të pastruar plotësisht shtëpinë tuaj është pastrues i furrës, lëng enësh, uthull, ujë të nxehtë dhe një leckë mikrofibër .
Në të kundërt, të vetmet sipërfaqe që duhen pastruar me produkte të dedikuara janë druri dhe guri natyror.

#3 Lëngjet për pastrimin e dyshemesë
Për pastrimin e dyshemeve, sapuni i zakonshëm dhe uji do të funksionojnë më mirë . Përjashtimet e vetme janë dyshemetë prej druri të fortë dhe guri natyror. Për kujdesin e tyre, përdorni specifika të dedikuara.