Mjeket i thane qe nuk mund te besh femi. 46 vjecarja ben 3 femi trinjak. Rast i rralle ne bote.

0
41

Audrey Tiberius ishte 41 vjeç, asaj iu tha nga specialistët e fertilitetit se shanset e saj për të ngjizur një fëmijë me fekondim in vitro ( IVF ) ishin vetëm 10%.

Por në moshën 46-vjeçare, Tiberius mbeti shtatzënë natyrshëm. Ajo dhe bashkëshorti i saj, Tyler Tiberius, 41 vjeç, mirëpritën djem trenjakë identikë më 30 mars.

Ekspertëve vendosin shanset për trenjakë identikë në një në 200 milionë .

Dr. Lisa Thiel thote se: Është mjaft e rrallë të mbetesh shtatzënë në moshën 45 vjeçare.

Kjo eshte nje mrekulli te behesh nene ne moshen 45 vjecare por mrekullia tjeter eshte se lindi 3 djem te mrekullueshem