Meteorologia Lajda Porja palajmeron se si do ndyshoj moti gjate muajit te Korrikut nga 41 grad ne stuhi tropikale

0
599

Muaji Korrik pritet te jte nje muaj i nxehte dhe i thate. Temperaturaturat do te jene me te larta se zakonishrt.

Gjate muajit Korrik reshjet nuk do te jene te pranishme shume dhe pritet te jete nje muaj i thate.

10 disheti i pare i Korrikur do te gotitet nga i nxehti afrikan dhe me temperatura 41 grad dhe me reshje te pakta shiu.

Ndersa 10 diteshi i dyte i Korrikut priet te ulen temperaturat ne 33 grad por ne kete 10 ditesh reshjet do te jene me shume.

Ndersa 10 diteshi i fundit i Korrikut priten qe temperaturat te rriten dhe te shkojne 38 gra.Stuhi shiu dhe stuhi tropikale priten te godasin brigjet e Jonit.