Sunday, September 24, 2023
HomeNEWSMe ndihmën e këtij gjeniu do të pastroni tubat e bllokuara në...

Me ndihmën e këtij gjeniu do të pastroni tubat e bllokuara në vetëm 2 minuta!

Ju nuk keni nevojë të blini produkte të ndryshme të mbushura me kimikate.

Ju duhet vetem ky produkt magjik! Para se të filloni, duhet të hiqni ujin e tepërt nese ka.

Pastaj derdhni një gjysmë gotë natriumi citrate dhe një gjysmë gotë sode buke në tubat e bllokuara të kullimit. Përdorni ujë të ngrohtë .

Ajo do të krijojë një reagim mes citratit të natriumit dhe sode buke që do të krijojë shkumë.

Ky element do t`ju ndihmojë të shkrini të gjitha copat e vogla të ushqimit dhe yndyrave.

Pas 10 minutash, duhet të përdorni ujë të nxehtë me bollëk për të shplarë e pastruar tubat.

Dhe tubat do te jene perseri si me pare pa probleme dhe te pastert.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,870FollowersFollow
0SubscribersSubscribe