Mamaja ime tregon trukun e tharjes së rrobave që ju kursen kohë dhe mund. Video

0
123

Një nënë ka ndarë trukun e saj për të varur rrobat në tharëse, gjë që i kursen kohë dhe mund – dhe nuk ke nevojë të përdorësh as një kosh rrobash

Leralynn, e cila poston në TikTok me emrin @leralynn27 , tha se në vend që ta zbraz lavatriçen e saj në një shportë rrobash ashtu rrëmujë, ajo e nxjerr duke i hapur dhe vendosur njëra mbi tjetrën në një.

Më pas, ajo thjesht e ngre grumbullin dhe e hedh mbi supe, përpara se të dalë jashtë dhe ta vendosë shpejt çdo rrobe në tel brenda një momenti – pa pasur nevojë të përkulet për t`i nxjerrë nga shporta pë më tepër që cdo rrobe është pa rrudha.

Ajo shkroi në vidjo: ” Ky është truku im për nderjen e rrobave që fillova ta bëj rastësisht një ditë por deri tani është më i miri!”

Mirëpo ka komente të ndryshme në lidhje me këtë mënyrë të kësaj nëne.

Nje grua shkruan: Më pas, në vitet në vijim, ajo do të pyesë veten pse vuan nga dhimbja e shpatullave apo prej artritit. Nga rrobat e lagura të mbajtura me vite mbi shpatull!

Dikush tjeter : Nuk arrij ta kuptoj problemin. Nëse nuk doni të përkuleni në shportën tuaj të larjes, bëni atë që bëj unë dhe vendosni një tavolinë të vogël të përshtatshme të vendosur pranë telave. Gjithashtu, unë për vete nuk do të dëshiroja një ngarkesë me rroba të lagura që rëndojnë në njërën shpatull.

@leralynn27 My laundry hack which I explain to people and they think I'm crazy! But it ACTUALLY works! Undies and socks in the dryer, big things on the line. This saves me time and bending down! #teachersoftiktok #teacherlife #lifehacks #laundrytok #laundryhack #countrylife ♬ Ultimate life hacks – Kelly Hurst