Largoni yndyrën tek stufa vetem me nje perberes dhe pa harxhuar para

0
1534

Askujt nuk i pëlqen të pastroj yndyrën e stufes pa harxhuar para dhe sulucione me kimikate.

Këtë problem mund ta zgjidhni fare thjeshte dhe do te na falenderoni.

Ja çka ju nevojitet:

Alkool

Leckë e pambukut
Dhe furce për dhëmbë.
Mënyra e përdorimit:

Lyeni leckë e pambuktë me alkool dhe fshijeni atë pjesë ku jeni duke e pastruar. Lerëni alkoolin të rrijë, pastaj fshijeni.

Dhe do shikoni stufen tuaj te paster perseri.