Kishte dhimbje në gjoks dhe ankth. 25 vjecari gjendet i pa jetë në mengjes

0
185

Një 25-vjeçar i shëndetshëm u gjet i pa jete nga familja e tij një ditë pasi u raportua se simptomat e tij ishin dhimbje ne gjoks dhe ankthi.

Ai u zbulua nga babai i tij ne mengjes pasi ne dark ai e la ne gjume.

Ai kishte dhimbje ne gjoks dhe kishte shumë vështirësi në frymëmarrje. Atij iu tha se simptomat e tij mund të ishin ankth ose gastroenterit pasi të gjitha testet nuk nxorren ndonje problem kur u vizitua tek mjeku disa dite me pare.

25 vjeari filloi të kishte shumë dhimbje gjoksi dhe po merrte frym me veshtiresi.

Familja e 25 vjecarin ben thirje per kujdes ndaj femijeve dhe dergimit te tyre tek mjeku nese kane shenja apo dhimbje ne pjese te trupit. Nje nenglizhim i semudnjes mund te kete pasoja fatale.