Kishte dhimbje fyti por ajo qe zbulan mjeket ishte shume e rende.

0
912

Një Grua, e cila kishte dhimbjet e fytit dhe gëlltitjen e saj deri në bajame, u trondit kur zbuloi se kishte një kancer të rrallë të gjakut.

Georgina Masson, 24 vjeç,besoj se ishte nje dhimbje bajamesh.

Por pas një kure antibiotikësh, ajo vazhdoi të gëlltiste dhe mezi mund ta hapte gojën.

Ajo u shtrua në Spitalin East Surrey, ku mjekët kryen teste për të zbuluar se çfarë nuk shkonte.

Në gusht 2021 ajo u diagnostikua me leuçemi mieloide akute (APML) pas një jave në spital.

Georgina, e cila kishte humbur babanë e saj, Paul, 54 vjeç, nga kanceri kur ishte 15 vjeç, u trondit nga lajmi dhe u nxitua të fillonte trajtimin sa me shpejte.

Tani afër fundit të tetë cikleve të saj të kimioterapisë, ajo është mirënjohëse që ishte në gjendje ta kapte sëmundjen herët.

Georgina, e cila punonte si administratore, nga Horsham, West Sussex, tha: “U ndjeva shumë e mpirë kur më thanë se kisha kancer.

“Unë thjesht mendova se kisha bajame – nuk e kisha idenë se ishte shumë më serioze se kaq.

“Më duhej të filloja trajtimin menjëherë. Dhe tani ndihem me mire. Mjeket kane bere nje pune te mire.