Jetonte me dy gra në të njëjtën shtëpi. Ky është biznesmeni që u vra diten e sotme

0
17617

Ardian Nikulaj ishte biznesemi që u vra me 6 plumba ditën e sotme në lokalin e tij në Shingjin.

Në atë moment ai ishte me një nga vjehrit e tij dhe një nga gratë e tij e cila punonte kuzhinjiere në restorantin e tij.

Klodiana Lala ka treguar në emisionin “Opinion” se biznesmeni jetonte me dy gra ne shtepin e tij dhe kishte katër femije.Dy femije i kishte me një grua dhe dy i kishte me gruan tjetër. Njera grua punonte ne restorantin ku ai humbi jeten.

Pak muaj më parë ai kishte festuar dhe 50 vjetorin e lindjes dhe e kishte festuar ne lokalin e tij ne Shingjin.