Jep shtëpinë e re me qera. Pronari vë duart në kokë kur futet brenda pas një muaji. Foto

0
1950

Një pronar shtepi ka dhene shtepinë me qira dhe qiramarresi e ka katandisur si mos më keq.

Ai i ka shkatërruar dyert ja ka mbushur shtepine plot me plehra.

Prizat i jane djegur dhe shkulur nga muret dhe shumë dëme të tjera në kuzhinën e tij dhe në të gjithe shtëpinë.

Pronari i shtepisë vendos duart në koke kur ka parë gjendjen
e shtepisë dhe ka njoftuar policinë.


Policia ka arritur ne vend ngjarje dhe eshte duke marre në pyetje qeramarrësin pse e ka shkatërruar shtepinë e marrë me qera.