Ja si të lani tualetin ​dhe aromat e pakëndshme; gjithçka që ju nevojitet është vetë një përbërës. Video

0
128

Një pronar shtëpie dhe profesionist pastrimi, ka treguar një hile të thjeshtë pa forcë që do ta mbajë tualetin tuaj të pastër dhe pa ndonjë erë të keqe.

Pastrimi i tualetit është një nga punët më të pakëndshme të shtëpisë që shumica prej nesh i shmangin fare – por ja një mënyrë për ta bërë atë më rrallë?

Nje tubet i ri pastësh për dhëmbët dhe kaq ju nevojitet për këtë pastrim. Së pari bëni disa vrima në tubin e pastës së dhëmbëve të re. Dhe pastaj i heq mbrojtësin poshtë kapakut dhe e mbyll serish me kapak. Hapi tjetër është prerja e një pjese të vogël nga cepi i fundit të tubit – që do të lejojë pastën te dali.

Pasi të keni përgatitur tubin për këtë hile gjeniale, hiqni kapakun nga rezervuari i tualetit tuaj dhe vendoseni tubin e pasten në fund të rezervuarit.

“Pasta e dhëmbëve është antibakteriale përveç që ofron freski heq edhe njollat ​​e verdha”.

Edhe pse mund të tingëllojë e pamundur që produkti të dalë pa u shtrydhur tubi me dorë, Whiz pohoi se presioni i ujit është i mjaftueshëm për ta bërë këtë sa herë që shtypet rezeruari i tualetit. Ai vuri në dukje se presioni e shtyn pastën në rezervuar, i cili më pas derdhet në qyp. Kur kjo ndodh, pasta “lëshohet gradualisht” në ujë, duke e mbushur më tej dhomën me një aromë të freskët.