Ja “puna” që do të fillojë Luiz Ejllin në Bashkinë e Shkodrës

0
166

Kryetari i ri i bashkise ne Shkoder eshte Benet Beci. Luizi ka treguar se ai e ka ndihmuar ne kohet me te veshtira.

Por sot mesohet se kryetari i ri i bashkise do ti jap nje post te rendesishem Luizit.

Ai kerkon ta kete ne krah Luizin ne kete mandat dhe mendohet qe Luizi do ti propozhet pozicioni i nënkryetarit të Bashkisë. Por nuk dihet qe ai do ta pranoj apo jo.

Ne ditet ne vazhdim do te shikohet se a do jete pjese e bashkise Shkoder dhe e polites Luizi?