Ja çfarë më tha i dashuri, pas ngjarjes, flet nusja nga Librazhdi pasi e kapi vjehrra me vjehrrin

0
538

20-vjeçarja në rrëfimin e saj, shpjegon se ka folur me të dashurin pas ngjarjes, duke tregua se këshilla e tij është që të de noncojë personat që e kanë filmuar.

“Kanë reaguar shumë keq. U ka rënë të fikët të dyve prindërve. Nuk e prisnin. Janë të dy shumë keq. Babi nuk mundet. Kam mundur të flas me bashkëshortin. Ai vetëm më ka mallkuar.”

“Tani kam marrë urdhër mbrojtje. Kam marrë urdhër mbrojtje nga babai. Kam frikë. Me babin nuk flas dot se kam frikë dhe ai vazhdon. Nuk e duron dot atë që ka ndodhur. Dhe flet me fjalë të pista. Ka përjetuar këtë dhe nuk duron as të më shoh më sy.”

“I kanë nxjerrë njerëzit e burrit. Ata i kanë shpërnda se tjetër kush nuk i ka. Zoti paftë me ta. Një natë kam ndenjur në spital. Babai më gjuajti edhe në sy të policëve. Me të dashurin kam folur dhe më ka thënë se duhet të denoncosh se i ka parë video vetë. Ai më ka nxitur të denoncojë ato që janë në video. Ai nuk e di, por më tha se duhet të bësh ti de noncim. Ai është nga Librazhdi. Më kanë thënë disa që je ti.”