Ishin duke udhetuar me biciklete ne mal. Rrufeja godet biznesmenin dhe humb jeten

0
756

Një rrufe goditi dy persona që po ecnin me biçiklete në një zonë malore të Italisë.

Njëri ishte drejtuesi i një biznesi të madh në Itali të panetoneve Alberto Baloco.

Ai ishte 56 vjeç, pronar dhe CEO i kompanisë së njohur të ëmbëlsirave qe u themelua nga gjyshi i tij në vitin 1927.

Një automobilist ka identifikuar trupat e tyre dhe për momentin nuk përjashtohet mundësia që dy çiklistët të jenë goditur nga rrufeja.