Ish-ministri rrëfen bisedën e fundit me Kastriot Myftarajn si e paditi Edi Rama

0
265

Dilema Ylli Manjani per Kastriot Myftarajn.

Në një reagim të bërë në Facebook ai ka treguar bisedën e fundit që ka pasur me analisti dhe gazetari Kastriot Myftaraj, para se të ndodhte ngjarja.

Manjanji shkruan se Myftari ishte paditur në gjyq nga Edi Rama, dhe se pak kohë më parë i kishte shkruar në Whatsapp, ku i kishte kërkoi ta përfaqësonte si avokat.

“Nuk munda ta përfaqësoj sepse ndër të tjera po merresha me një pune shendeti. Por Kaçi shkoi në atë botë edhe si i paditur nga Edi Rama. Kam idenë se është edhe sot ai eshte i paditur..”, shkruan ai.