I nxehti përvëlues prek Shqiperine. Ja qytetet me temperaturat me te larta dhe qe duhet te keni kujdes

0
180

I nxehti afrikan do të sjellë temperatura tepër të nxehta nga sot dhe gjithë fundjavën ku termometri do të shkojë deri në 40 gradë Celcius.

14 nga 18 qytetet e Shqipërisë do të kenë temperaturën maksimale mbi 35 gradë Celcius.

Gjirokastra dhe Elbasani e deri në 40 gradë Celcius

Tirana, Shkodra dhe Berati 39 gradë Celcius

Durrësi, Fieri e Saranda 38 gradë Celcius

Lezha dhe Vlora 37 gradë Celcius

Kukësi e Burreli 36 gradë Celcius

Erseka do të regjistrojë temperaturat maksimale më të ulëta me 32 gradë.