I moshuari shkon te votoj por cudit te gjithe me karten qe kishte

0
265

Shqiperia eshte vend i cudirave. Diten e sotme ne shqiperi ishte nje dite votimesh per zgjedhjet e kanitave te bashkive.

Por sot nuk munguan as cudirat. Nje i moshuar ka shkuar te votoje dhe eshte paraqitur me karten e tij te identitetit por karta e tij ishte leshaur ne vitin 2021 dhe skadonte ne vitin 2071.

Afati i kartes eshte 50 vjecar nje rast i rrall qe nuk ka ndodhur kurre me pare.

Ndersa kartat normale skadojne me nje afat 10 vjecar.