Humb jeten ne aksident ne Itali 27 vjecari shqiptar

0
711

Humb jeten ne aksident 27 vjecari shqiptar Qerim Gjepali. Ai ishte i lindur ne Durres por punonte dhe jetonte ne Itali.

Makina eshte perplasur me pemen dhe shpejtesia ka qene shume e larte dhe kjo ka bere qe goditja e forte me pemen te jete fatale per 27 vjecarin.

Ndersa makina drejtohej nga nje i ri 23 vjecar dhe ai eshte derguar menjeher ne spital dhe nje 19 vjecar. Gjendja e tyre eshte jashte rrezikut per jeten dhe mjeket thone qe gjendja e tyre eshte permiresuar.