Historia e burrit me dy gra. Me gjatësi, peshë dhe nr. këmbe të njëjtë për mos shpenzuar.

0
2347

Historia e burrit me dy gra. Ai quhet Ahmet Bajrami dhe tregon se ndihet shume mire dhe i mban ato ne shtepi.

Burri tregon se te jetosh me dy gra eshte shume mire dhe shume bukur.

Ai tregon se dhe kepucet i kane ne nje numer por dhe rrobat i kane te njejta dhe i nderrojne me njera tjetren.

Per me shume shikoni videon

Video e plote