Gruaja transplanton floket tek vetullat por shikoni se si e gjen belaja me pas

0
948

Isabelle Kutxi bëri një transplant të vetullave pasi i kishte shkulur tej mase ato kur ishte adoleshente dhe nuk i dilnin më – por tani ajo duhet t’i shkurtojë ato çdo muaj pasi i zgjaten shumë.

Isabela i është nënshtruar një transplanti të vetullave duke përdorur qime nga koka e saj – por tani ajo duhet t’i shkurtojë ato një herë në muaj.Dhe ky eshte problemi i saj.

Më parë ajo shpenzonte 30 minuta çdo mëngjes duke vizatuar vetullat, por pasi ishte e dëshpëruar për të pasur vetulla “të trasha”, ajo vendosi të bënte një ndërhyrje për transplantin e vetullave.

Procedura zgjati tre orë dhe përfshinte marrjen e folikulave individuale nga pjesa e pasme e kokës së 36-vjeçares dhe futjen me dorë në zonat e rralla të vetullave të saj.
Dhe shikimi në pasqyrë pas procedurës ishte një moment emocionues për menaxherin e komunitetit të markës së bukurisë, i cili tha se shpërtheu në lot kur pa vetullat e saj të plota.

Ajo thotë: “Fakti argëtues është se fijet e flokëve vazhdojnë të rriten si flokë të vërtetë [kokë], dhe nuk ndalojnë së rrituri si vetullat, ato mund të rriten vërtet shumë nëse nuk i prisni.

“Çdo muaj shkoj të pres vetullat tek një mike, sepse nuk dua t`i pres vetë se mos i prish.”

Isabelle e bëri procedurën në Poloni, ku pagoi 1,500 paund në vend të 5,000 paund që i ishte cituar në MB dhe tha se i besonte plotësisht mjekut të saj formën dhe stilin e vetullave të saj. “Procedura ishte pa dhimbje, e vetmja gjë që më dhimbte ishte kur më bënë dy injeksione anestezi, një në lëkurën e kokës dhe një tek vetullat, kjo ishte e vetmja dhimbje që ndjeva. Por kur u pashë në pasqyrë dhe pashë vetullat e mia të reja për herë të parë qava, u emocionova shumë sepse i kisha pritur për shumë kohë.”

“U deshën katër ose pesë muaj që ata të fillonin të rriteshin përsëri përgjithmonë dhe ata u rritën plotësisht me tetë muaj.”

Pavarësisht nevojës për t’i shkurtuar rregullisht vetullat, Isabelle nuk mund të ishte më e lumtur me mënyrën se si doli procedura, madje thotë se ajo “i ka ndryshuar jetën” pasi nuk fshihet më kur fotografohet.