Gruaja futet ne banjo dhe lind femije. Shikoni se si ja vuri emrin.

0
164

Gabriela Perez u befasua kur u zgjua ne mengjes me kontraktime te forta dhe kuptoi se foshnja e saj e palindur nuk po priste per te lindur.

Vetëm 20 minuta më vonë teksa kishte kontraktime te perseritur ajo perfundoi ne tualet.

Edhe bashkëshorti i saj, Miguel Perez, nuk ishte në gjendje të kthehej në shtëpi në kohë pasi ishte në punë si menaxher kështu që i tha 30-vjeçares Gabriela të telefononte mjekët.

Gabriela sapo telefonoi mjeket, ata u nisen menjehere per tek ajo.

Por pasi ajo lindi ata e quajten vajzen Aurora Isabella.

Nëna tha se: “Gjithçka ndodhi kaq shpejt, por ishte një përvojë e mahnitshme. Une nuk e prisja pasi mjekët më kishin kontrolluar disa ditë më parë dhe më thanë se ajo ende nuk ishte gati për të lindur. Mirëpo unë u zgjova me kontraktime dhe më plasën ujërat pas 20 minutash, kështu 10 minuta më vonë vajza lindi!”