Gjenden të pa jetë në shtëpi nëna me dy djemtë e saj 7 dhe 9 vjecë

0
8325

BRITANI-Një nënë 47-vjeçare dhe dy djemtë e saj Maximus, shtatë dhe nëntë vjeç Alexander jane gjetur te pajete ne shtepin e saj.

Fqinjët jane te tronditur nga ngjarja pasi nena me femijet ishin shume te mire dhe te respetueshem.

Nëna 47-vjeçare mësohet se ka punuar si drejtoreshë menaxhuese e një kompanie lokale pronash por ende nuk dihet roli i saj.

Policia ka ardhur ne banese dhe e kane shqyer deren pasi ka qene e mbyllur.

Inspektori tregon se eshte nje rast i rend dhe do te na duhet kohe me e zgjidh.

Ekipet mjeko-ligjore jane duke punuar per te zbardhur ngjarjen.

Komshinjt kane thene se së fundmi familja dukej se po përgatitej të largohej, por më pas ndryshuan mendje.Ndaj nuk na vjen keq per kete ngjarje kaq te rende.