Gazetarja tregon për herë të parë se si e tradhetoi burri me një vajzë të re

0
238

Desara Karaj ka folur per here te pare per ish-bashkeshortin e saj dhe divorcin me te.

Ajo treguar se ai ishte italian dhe e ka tradhetuar me nje vazje 10 vite me te re se ajo.

Gazetarja tha se:“Le ta themi këtu dhe le të shpërthejnë portalet, mua bashkëshorti më la për një vajzë 9-10 vjet më të re se mua kështu që në realitetin në të cilin jetoj unë, këto gjëra ndodhin dhe më kanë kushtuar martesën. Ajo mund të jetë më e re, por kjo nuk përjashton faktin që ka bërë gjithsesi një gomarllëk ai”

Ajo ka thene se do ta falja dhe tradhetin pasi dua qe te ruaj familjen.