Fjoralba Ponari do te largohet nga Shqiperia? Tregon se ku do të jetojë

0
434

Fjoralba Ponari duket se në të ardhmen mund të largohet nga Shqipëria. Moderatorja ka zbuluar në një bisedë me ndjekësit e saj në Instagram se në të ardhmen e afërt e sheh veten duke jetuar në Firence, Itali.

“Qyteti i preferuar që ke vizituar dhe pse”, ishte pyetja e një ndjekëseje të cilës Fjoralba i është përgjigjur duke thënë: “I preferuari i të gjitha kohërave është Firence ku edhe e shoh veten duke jetuar në të ardhmen jo fort të largët”.