Fenomeni që ndodhi sot në plazhin e Durrësit. Foto

0
414

Plazhi i Golemit mbushet plot me pushues dhe ata kane filluar te lahen. Dita e diela ka pas nje mote te ngrohte dhe te gjithe kane shkuar buze detit.

Njerezit kane filluar te lahen ne mes te fillim te muajit maj. Pritet qe temperaturat te rriten ne javet ne vazhdim dhe sesoni i plazhit sa po ka filluar.

Shpresojm qe ky vit te kete cmime normale dhe jo shume te shtrenjta si viti qe lam pa.