Emrat e pare qe do te hyjne ne “Big Brother VIP 2″ qe pritet te filloje ne shtator

0
268

Big Brother Vip,sapo ka mbaruar edicionin e parë në Shqipëri dhe ende flitet gjerësisht për banorët e famshëm që dolën nga aty me histori të ndryshme.

Së fundmi, lart e poshtë në rrjet kanë dalë disa emra të mundshëm si kandidatë për sezonin e dytë të “Big Brother Vip”, i cili pritet të fillojë në fund të këtijviti.

Eva Murati, Kejvina Kthella, Ledri Vula, Shpat Kasapi, Fatjon Kuqari, Vini Veli, Roza Lati janë disa nga emra që po lakohen.

Deri më tani nuk ka asgjë zyrtare dhe as ndonjë konfirmim nga emrat e lartpërmendur, mirëpo në shumë intervista ata janë pyetur në lidhje me pjesmarrjen e tyre në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe disa nga ta thjesht i janë larguar si pyetje, por nuk e kanë mohuar.