Emigranti shqiptar humb jetën duke rënë nga lartësia e skelës ku ai punonte

0
84

Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne Kalkida të Greqisë. Nje emigrant shqiptar ishte duke punuar dhe ka rene nga lartesia.

55 vjecari ishte duke punuar ne skele dhe ka rene nga skela ne asfalt dhe me pas ka nderruar jete.

Pasi ka ardhur ambualanca e ka gjetur pa shenje jete.

Me pas ka ardhur policia ne vendgjarje per te bere ekspertizen.