Efi harron Luizin me Kiaren. Bëhet gati të fitojë Big Brother

0
189

Efi Dhedhes ka bërë të qartë synimin e saj brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Ajo ka thënë se pas zënkave të vazhdueshme me Luizin dhe Kiarën, vendosi t’i vrasë ndjenjat dhe të fokusohet te fitorja.

“Duhet të vrisja ndjenjat e mia këtu brenda. Duhet ta bëja.

Kalova situatën më të vështirë. Tani kam vetëm një synim. Synimi im është fitorja kaq. Tani ndjenjat humben.”, u shpreh Efi.