Del fotoja e së resë që u vra me thikë nga vjehrri i saj. I cili kundershtonte ciftin

0
3351

Del foto e gruas së re që u vra me thikë nga vjehrri i saj në fshatin Vidhishtë të Roskovecit në Fier.

Merushe Hazizi, 30 vjeçe, u vra me thikë nga vjehrri Xhevair Hoxha, 61 vjeç i cili kundërshtonte bashkëjetesën me djalin e saj.

Pas ngjarjest Xhevair Hoxha në gjendje të rënduar psikologjike ka varur veten në një pemë të banesës.

Merushe Hazizi rezulton e martuar dhe me tre fëmijë të cilët jetojnë me burrin e parë.

Në çastin e ngjarjes ata kanë qenë të dy të vetëm në banesë. Noa.al