Cmëndet 70 vjecarja nga Elbasani “Burrin e kam kot! Do doja një të dashur por…Video

0
664

70 vjecarja nga Elbasani ndihet e lodhur nga martesa pasi ajo thotë: “Puno gjithë ditën, lajmë shtëpinë gjithë ditën, gatuaj gjithë ditën dhe merrem me fëmijët gjithë ditën.

Ajo thotë se:”Burrin e kam kot! Nuk duhej të martohesha, por të kisha një të dashur”.

Nuk duhet të isha martuar. Po të jetoja në kohët e sotme nuk do isha martuar mbase do kisha ndonjë të dashur ose do të rrija më mirë vetëm.

Keto ishin fjalët e 70 vjecares që është bërë pishman nga martesa.