Cifti shkonte cdo vit ne Spille per cmime te lira por kur shkuan te hoteli cmimi ngelen pa fjale

0
4731

Nje cift nga Librazhdi shkonte gjithmon per pushime ne Spille pasi atje jane cmimet e lira dhe e kemi kaluar mire cdo vit thone ata.

Ne jemi arsimtar dhe me rrogat tona mund te shkojme deri ne Spille dhe me shume nuk mundemi dot.

Por kur ikem diten e sotme tek hoteli ku shkonim cdo vit cmimi i dhomes se vogel ishte dyfishuar kishte shkaur 50 euro.

Vitin e kaluar dhoma ishte 30 mij leke ndersa kete vit cmimi ishte dyfishuar dhe cilesia e dhomes po e njejte. Me kushtet me minimale.

Pasi morem vesh sa ishte cmimi vendosem te kthehemi ne shtepi pasi kete vit plazhi nuk eshte per arsimtraret.

Ndaj ky vit qenka nje vit i veshtir pasi rrogat tona mezi dalin per tu ushqyer. Kemi lumin falas dhe do te bejm si ne vite 90 ku lumi ishte gjithcka per ne.