Çifti humbi unazën e diamantit në Itali. 9 vjet më vonë, ata e gjejnë atë në vendin qe se prisnin

0
4689

Në një ngjarje befasuese, çifti i Nju Xhersit gjeti unazën e fejesës në të njëjtin vend ku e humbën gjatë një pushimi në Itali nëntë vjet më parë.

Është e zakonshme të shohim se çdo gjë e çmuar që humbim aksidentalisht në një vend publik nuk do të rikthehet më kurrë.

Kështu, kur ky çift humbi unazën e fejesës gjatë pushimeve të tyre, ata nuk e prisnin kurrë që ta shihnin unazën përsëri nëntë vjet më vonë!

Çifti kishte shkuar në Pompei më herët atë ditë përpara se Margaret të kuptonte se ajo humbi unazën e fejesës gjatë udhëtimit.

Në fillim, ata menduan se unaza do të ishte diku në shtëpinë e familjes së Margaret, por pas një kërkimi të plotë, ata supozuan se unaza duhet të kishte rrëshqitur kur ata vizituan Pompein.

Nëntë vjet më vonë, çifti i mori dy djemtë e tyre në shtëpinë e familjes së Margaret në San Marco dei Cavoti për një pushim familjar.

Ata sapo ishin ulur në një stol në oborrin e përparmë, kur diçka me shkëlqim tërhoqi vëmendjen e Justinit.

“Unë pashë këtë dridhje drite që dilte nga një çarje në trotuar,” tha Justin.

Me ndihmën e një kaçavide, Justin e nxori objektin nga plasaritja dhe për habinë e tij, ishte e njëjta unazë që Margaret humbi nëntë vjet më parë!

“Shanset që ajo të bjerë në këtë çarje, aq më pak ta gjesh atë nëntë vjet më vonë, janë astronomike,” tha Justin. Ndërkohë, Margaret ishte skeptike në fillim kur Justin i tha se e kishte gjetur unazën e saj në të çarë.

“Mendova se ishte i çmendur. Unë thashë: ‘Nuk ka mundësi që unaza të jetë atje.’ Nuk mund ta besoja. Mendova se ai po bënte shaka”, tha ajo.

“Diamanti duket i mirë. Nëse do ta shihnit, nuk do të mendonit se ishte në një çarje për nëntë vjet, “tha Margaret, duke shtuar se unaza ende qëndronte.