Saturday, September 30, 2023
HomeMjeksia ISLAME

Mjeksia ISLAME

Rukje – Përsëritje e dy ajeteve për prishjen e magjise

T’i mësojmë këto dy ajete përmendësh dhe: Ulemi dhe fillojmë t’i bëjmë vetes rukje duke i lexuar këto dy ajete dhe duke i përsëritur ”Es-Sihru in-nAllahe seJubtiluhu” dhe ”FeXhealnahu Hebaen Menthura” nga 1000 herë*. Të japim maksimumin t’i lexojmë...
Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,873FollowersFollow
0SubscribersSubscribe