Burrit poston foto gatimin qe i beri gruaja. Te gjithe konentuesit i thone te divorchet nga kjo grua

0
345

Një burrë është bërë viral e disa prej komenteve në internet pasi postoi në një foto vezën e parë të skuqur nga gruaja e tij për të ngënë mëngjesin e parë bashkë.

Por pavarësisht disa fjalëve më të mira atje, thirrjet për divorc ishin një reagim veçanërisht popullor – megjithëse dukej se kishte disa mosmarrëveshje nëse ajo po përpiqej ta hiqte qafe atë ose nëse ai duhej t’i merrte gjërat në duart e tij.

“Duket sikur po divorcohesh”, tha një përdorues.

“Vezë të tmerrshme të papërpunuara, të djegur duken mishi dhe proshuta, Defacto nje divorc po shoh” tha një tjetër.

“Bëj si bëra unë… SHKURORZOHU (më fal.. kjo duket….”, tha një i tretë.

Duke pyetur nëse kjo pjatë ishte një përpjekje e qëllimshme e gruas së tij për ta detyruar të ndahej, dikush i tha: “A po kërkon ajo një divorc?”

Nikolla uu përgjigj: “kam vetëm dy minuta i martuar”, per te vene ne loje komentuesit pasi ajo ishte nje foto e para 4 vitesh dhe ai eshte i lumtur me martesen e tij.