Boll iket jashte shtetit. Rama jep lajmin e mire per vende pune.Këtu fiton më shumë se jashtë

0
101

Kryeministri Edi Rama ka inspektuar 3 fabrika të reja në zonën e Vorës.
Gjatë bisedës me një biznesmen nga Tepelena, Rama u shpreh se kush ka vizion dhe ambicie nuk ka nevojë të ikë jashtë shtetit sepse këtu fiton më shumë.

“Këto janë fabrika të një gjeneratë tjetër sepse krijon premisa për të pasur kampionë këtu. Ne duhet t’ju vazhdojmë t’ju mbështesim dhe ju mbështesim. Është e rëndësishme që përmes këtyre jepen shembuj që kush ka vizion, ambicie nuk ka nevojë të ikë jashtë shtetit sepse këtu fiton më shumë se jashtë shtetit”, tha Rama.