Bleu 3 mij leke nje shishe kos ne supermarket. Por shikoni cfare gjeti brenda.foto

0
438

Si gjithmon te blesh ushqime ne supermarketet shqiptare duhet te jesh i kujdesshem pasi ndodh qe te kete plot ushqime te skaduara dhe apo te mykura.

Ndaj sa here qe bleni duhet te shikoni datat qe jane vene ne produktet qe do te blini.

Por shikoni cfare ka ndodhur me nje qytetar qe ka bler kos ne nje supermarket.

Pasi e ka blere dhe e ka marr produktin ne shtepi ai eshte cuditur kur e ka hapur kosin pasi ai ishte i mykur.

Te blesh kos 300 leke dhe ne fund e shikon te mykur vetem ne kete vend mund te ndodh. Te pakten per produktet e mykura marketi duhet ti kthe por se besoj se kjo ndodh.

Ndaj qendrohuni me te kujdesshem kur blini.