Befason moti! Erë e fortë dhe shi dhe bresher në këtë qytet të vendit

0
432

Era e forte dhe reshjet e dendura të shiut kanë përfshirë Lezhën gjatë orëve të fundit po ashtu ne te gjithe Shqiperine. Reshje dhe bresher ne te gjithe vendin.

Në Shëngjin ka bërë qe pushuesit t’i drejtohen hoteleve, por disa prej tyre kanë preferuar të largohen.

Reshjet e dendura të shiut nxorën në pah ujërat e zeza përgjatë rrugës nga qendra e Shëngjinit në drejtim të Kunës.

Po ashtu dhe reshjet e shiut kane permbyt rruget e qyteteve.